Vi är en fullskalig reklam byrå som sammarbetar med klieter som er för att driva era affärs resultat med hjälp av Google ads, SEO och Sociala medier planering & distribution.

 

Ja! Jag vill öka min omsättningen idag och få en konstnadsfri offert!

Google Adds

 

 

 

Idag sker 97% av alla sökningar på Google vilket även gör Google till det mest använda sökmotorn. Känner du att ditt bolag har en större potential och vill nå ut till fler kunder? Då är annonsering via Google rätt verktyg. Genom rätt planering och annonsering får ni en bättre placering vilket gör det lättare för kunden att hitta er vilket i sin tur leder till en ökad omsättning. 

Vi på Marketing ideas anpassar planeringen efter just er verksamhet och er målgrupp för maximala resultat. 

SOCIAL MEDIA MARKETING

För oss på Marketing ideas är det väldigt viktigt att du och ditt bolag får den extra boosten ni behöver för att nå nya höjder. Detta är också den sista pusselbiten för att ert varumärke ska falla in i pusslet (marknaden). De olika kanalerna på sociala medier så som Facebook, Instagram, Youtube, Snapchat, LinkedIn, TikTok används idag av över 80% av Sveriges befolkning vilket gör de olika kanalerna till extremt effektiva för annonsering. Vårt mål är att tillsammans med er skapa en story om er som vi sedan publicerar och annonserar för att nå ut till fler kunder som tillbehör er målgrupp. Genom vår goda kunskap kan vi anpassa all annonsering efter er målgrupp genom ”Target Markering” och sjävklart är allt mätbart. 

 

Det vi vill hjälper er med är helt enkelt att nå ut till nya men även befintliga kunder. Utöver det hjälper vi även er med att skapa ett starkare varumärke så att kunden hittar er och. Syns ni inte så finns ni inte enligt kunden och därför är det viktigt att ni delar med er av ert varumärke och era kunskaper. Ta kontakt med oss så för att få en plan efter ert varumärke och er verksamhet. 

Kontakta oss!

Vi finns i Helsingborg men jobbar i hela Skåne!

 

Sylejman Berisha

​​

Tel: 076 262 55 25​

info@marketingideas.se

Marketing ideas Sweden HB