Vi är en fullskalig reklambyrå som arbetar med klienter som er för att driva era affärsresultat framåt med hjälp av Google ads, SEO och Sociala medier planering & annonsering.

 

Ja! Jag vill öka min omsättningen idag och få en konstnadsfri offert!

Image by Solen Feyissa

Google Adds

 

 

 

Idag sker 97% av alla sökningar på Google vilket även gör Google till den mest använda sökmotorn. Känner du att ditt bolag har en större potential och vill nå ut till fler kunder? Då är annonsering via Google rätt verktyg. Genom rätt planering och annonsering får ni en bättre placering vilket leder till att fler kunder hittar er verksamhet som i sin tur leder till en ökad omsättning. 

Vi på Marketing ideas anpassar planeringen efter er verksamhet och er målgrupp för maximera resultaten.

Social media bild.png

SOCIAL MEDIA MARKETING

För oss på Marketing ideas är det väldigt viktigt att du och ditt bolag får den extra boosten ni behöver för att nå nya höjder. Detta är ett steg i att vara den del av marknaden. De olika kanalerna på sociala medier så som Facebook, Instagram, Youtube, Snapchat, LinkedIn, TikTok används idag av över 80% av Sveriges befolkning vilket gör de olika kanalerna till extremt effektiva för annonsering. Vårt mål är att tillsammans med er skapa en story om er som vi sedan publicerar och annonserar för att nå ut till fler kunder i er målgrupp. Genom vår goda kunskap kan vi anpassa all annonsering efter er målgrupp genom ”Target Markering” och sjävklart är allt mätbart. 

 

Det vi vill hjälper er med är helt enkelt att nå ut till nya men även befintliga kunder. Utöver det hjälper vi er även med att skapa ett starkare varumärke så att kunden hittar er. "Syns ni inte så finns ni inte" enligt kunden och därför är det viktigt att ni delar med er av ert varumärke och era kunskaper. Ta kontakt med oss och få en plan baserat på ert varumärke och er verksamhet.